Go to Top

Tu ce uleiuri de motor folosesti?

ulei-motor

Societatea Facility Distrib din Bacau are ca obiect principal de activitate importarea si distributia unei game impresionante de echipamente, accesorii si consumabile destinate sectorului industrial. Printre acestea se afla: uleiuri de motor, uleiuri hidraulice, rulmenti liniari, curele trapezoidale, uleiuri pentru turbine, uleiuri de transfer termic, chituri epoxidice, snururi azbest si non-azbest, vaseline, fluide  de ambustisare, rulmenti si multe altele- toate la un raport optim calitate-pret.

Despre uleiuri de motor

Uleiurile de motor reprezinta consumabile necesare pentru functionarea in parametri normali a unui utilaj industrial sau de ce nu, a unui automobil. Acestea au un impact puternic asupra ansamblului motorizat, determinand durata de viata a acestuia. Uleiurile de motor au cateva roluri esentiale, precum: cel de ungere- se reduce frecarea si de preintampina uzura; cel de curatare a depunerilor de orice fel, a condesului, etc., care pot reduce performantele motorului; cel de actionare; cel de racire si cel de etansare.

O atentie deosebita trebuie sa acordati si inlocuirii uleiului de motor, operatiune ce trebuie sa se realizeze dupa un anumit interval de timp, pentru conditii optime de exploatare.

Avantaje uleiuri de motor

Achizitionand si folosind aceste produse pentru utilajele industriale pe care le detineti, veti constata ca procesele realizate de catre acestea vor fi maximizate, crescand atat calitatea proceselor, cat si eficienta echipamentelor propriu-zise. Uleiurile pentru motor oferite spre vanzare de catre societatea Facility Distrib au proprietati anticorozive excelente, asigurand un strat de protectie al motorului. Acestea minimizeaza frecarea si uzura, prelungind considerabil durata de viata a utilajelor.

Echipa firmei pune mare accent pe satisfactia clientilor sai, de aceea produsele pe care le comercializeaza sunt fabricate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si perfomanta, preturile fiind unele mai mult decat avantajoase. Aceste produse asigura succesul afacerii pe care o detineti! De acest lucru s-au convins numerosi clienti. Acum este momentul sa va convingeti si voi!

Compania Facility Distrib

Experienta pe care am acumulat-o in decursul timpului, precum si competenta personalului nostru, ne recomanda ca fiind un partener de incredere de fiecare data cand vine vorba de furnizarea unor produse de calitate in domeniul industrial. Portofoliul bogat de clienti este un motiv de mandrie al firmei intrucat acesta denota eficienta noastra, cat si multumirea clientilor Facility Distrib.

Produsele furnizate respecta normativele aflate in vigoare in acest domeniu, garantandu-va obtinerea unui randament ridicat al utilajelor si implicit, a unor rezultate pe masura asteptarilor voastre, indiferent cat de exigente ar fi acestea.

Suntem o echipa bine organizata, devotata, serioasa si flexibila, care isi respecta intotdeauna cuvantul dat chiar daca acest lucru inseamna depunerea unor eforturi mai mari pentru obtinerea rezultatelor promise. Ne dedicam complet activitatii pe care o desfasuram si reusim sa ne mentinem la curent cu noutatile aparute in domeniu astfel incat sa putem furniza clientilor nostri, solutii moderne, adecvate timpurilor prezente. Cu toate ca poate parea un domeniu rigid si lipsit de atractivitate, pe noi ne pasioneaza foarte mult, iar acest lucru se reflecta in evolutia continua a societatii care, la momentul actual, se bucura de o imagine pozitiva si de aprecierea fiecarui client care a apelat la produsele si serviciile oferite.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *