Go to Top

Uleiuri pentru transmisii industriale cu proprietati unice

ulei-transmisie-industriala

Produse de calitate, performanta si solutii eficiente pentru imbunatatirea productivitatii in domeniul industrial. Aceasta este oferta Facility Distrib, un important furnizor de echipamente si consumabile industriale, atat pentru industria alimentara cat si pentru alte sectoare. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie o gama diversificata de uleiuri pentru transmisii industriale, bazate pe caracteristici unice, la preturi mai mult decat avantajoase, solutia este Facility Distrib. Uleiurile pentru transmisii disponibile in catalogul nostru de produse, sunt speciale concepute cu scopul de a asigura protectie optima angrenajelor, chiar si in conditii dificile de functionare. Consulta oferta noastra si convinge-te! Facility Distrib iti garanteaza calitatea!

Uleiuri pentru transmisii industriale-Asigura randamentul echipamentelor si imbunantateste performanta lor

Pentru un randament maxim a echipamentelor si utilajelor industriale, este obligatorie folosirea unor uleiuri speciale, cu proprietati care sa protejeze si totodata, sa ofere fiabilitate si performanta. Din dorinta de a oferi sectorului de productie alimentara si alor industrii, produse care sa-i ajute in cresterea performantei si reducerea concomitent a costurilor de intretinere a utilajelor, Facility Distrib a dezvoltat o gama bogata de uleiuri. Astfel, din catalogul nostru poti alege: uleiuri de motor, hidraulice, de circulatie, pentru compresoare aer cu piston sau surub, pentru turbine, pentru transmisii industriale, pentru lagare, pentru glisiere, pentru prelucrarea metalelor feroase si neferoase, pentru tratament termic, pentru transfer termic, etc. Dintre toate acestea, o atentie deosebita o oferim gamei de uleiuri pentru transmisii industriale, deosebit de stabile la substante chimice si oxidare, cu proprietati excelente de reducere a spumei si de dezemulsionare, furnizate de la cei mai mari producatori de pe piata de profil.

Uleiurile pentru transmisii industriale sunt uleiuri special concepute pentru ungerea mecanismelor industriale, a angrenajelor clasice cilindirice sau conice, cu dantura dreapta, inclinata sau hipoida care functioneaza la sarcini mecanice si temperaturi ridicate, la reductoare melcate, lagare si cuplaje. Mai mult decat atat, uleiurile pentru transmisii industriale diponibile in catalogul de produse oferit de Facility Distrib, se remarca datorita proprietatilor de presiune extrema, antiuzura, precum si datorita stabilitatii la oxidare si degradare termica, aceste uleiuri fiind recomandate pentru protectia antirugina si anticoroziune.  In plus, uleiurile sunt caracterizate prin continut de volatilitate scazut, temperaturi de scurgere scazute, astfel incat sa confere siguranta in functionare si proprietati reologice performante.

 Facility Distrib-Specialist in uleiuri pentru transmisii industriale

Facility Distrib vine in intampinarea celor care doresc calitate, eficienta si performanta cu uleiuri pentru transmisii industriale, special create pentru a garanta protectie optima angrenajelor, indiferent de conditiile de functionare ale acestora.

Avantaje uleiuri pentru transmisii industriale oferite de Facility Distrib:

–          Vascozitate optimizata si stabila la forfectare

–          Caracteristici de frecare corecte si durabile

–          Previn coroziunea si corodarea componentelor incluse

–          Nivel excelent de lubrefiere si protectie impotriva uzurii

–          Stabilitatea foarte buna la oxidare

–          Prezinta bune proprietati de reducere a spumei si de dezemulsionare

Toate procedeele de ambalare, marcare, transport, depozitare si manipulare se realizeaza in concordanta cu normativele legislative aflate in vigoare. Alege calitatea-alege uleiuri pentru transmisii industriale oferite de Facility Distrib.

Cu sediul in Bacau, Facility Distrib distribuie echipamente prevazute cu sisteme de mentenanta predictiva, importate de la cei mai mari producatori din lume. Pentru a consulta intreaga oferta de produse si consumabile dar si pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet www.facilitydistrib.ro si contacteaza-ne. Raspundem cu profesionalism oricarei solicitari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *