Go to Top

Pompa cu roti dintate oferita de Facility Distrib!

pompa-cu-roti-dintate

Daca ai nevoie de o dozare cu precizii maxime, Facility Distrib ofera pompe cu roti dintate pentru diverse aplicatii. Aceasta pompa cu roti dintate este ideala pentru industria alimentara si nu numai. Pompele distribuite sunt tratate pentru a lucra foarte bine in conditii de exploatare diverse, pastrand igiena lichidelor transferate. De aceea, este simplu de intretinut si nu prezinta riscuri mari de defectiune. Fiind furnizor de produse in domeniul de productie alimentara, Facility Distrib este compania la care trebuie sa apelezi atunci cand doresti echipamente de lucru care sa iti eficientizeze linia de productie. Produsele sunt comercializate la preturi excelente in raport cu nivelul inalt de calitate. Facility Distrib furnizeaza pompe cu roti dintate fiabile si de calitate superioara. In industria alimentara se foloseste adesea pompa cu roti dintate datorita capacitatii ei de dozare a lichidelor la presiuni mari si greutati specifice crescute, fara pulsatii sau turbulente si in mod continuu.

Avantajele pompei cu roti dintate!

O pompa cu roti dintate isi gaseste cele mai bune utilizari in aplicatiile ce necesita o presiune constanta si o precizie foarte mare de dozare. Produsele vehiculeaza lichide cu mai multe nivele de vascozitate, insa acestea trebuie sa fie curate, fara suspensii sau temperaturi foarte ridicate. Daca se respecta aceste conditii, dozarea se face cu lipsa de pulsatii, astfel ca precizia de citire a debitului este mare si raspunsul la variatiile de debit este de asemenea mare. Pompele cu roti dintate au o forma constructiva simpla, avand o roata dintata interna care se roteste in jurul unui ax. Ele pot fi auto-aspirante, dupa necesitati, oferind si presiuni mari. Pot fi folosite atat la pomparea ciocolatei, cat si a sucului fara acid. Indiferent de modelul de pompa ales, ai garantia obtinerii unor performante ridicate, un nivel ridicat de siguranta in functionare si posibilitatea utilizarii acestora pe o perioada indelungata de timp. Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in cadrul operatiunilor efectuate, pompele trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

Cine este compania Facility Distrib?

Cu sediul in Bacau, compania Facility Distrib ofera solutii in zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si alte domenii. Compania ofera solutii in sectorul de productie alimentara si a altor industrii, echipamente care sa-i ajute in cresterea performantei si reducerea concomitenta a costurilor de intretinere. Facility Distrib distribuie si echipamente prevazute cu sisteme de mentenanta predictive, importate de cei mai mari producatori din lume. Gama de produse este variata si ofera solutii tehnice pentru procesele tehnologice. Reprezentantii firmei iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa alegi produsele potrivite, raspunzand prompt la orice cerere. Societatea comercializeaza produse utilizate in procesul de productie si produse de spalare si dezinfectare in industria alimentara urmata de alte echipamente si consumabile sau piese de schimb.

Pentru a afla oferta cu dimensiuni si alte detalii tehnice, contacteaza echipa de specialisti a firmei sau acceseaza pagina de internet a companiei Facility Distrib. Produsul perfect il alegi in functie de presiunea si debitul lichidelor pe care le dozezi. Achizitioneaza pompa cu roti dintate oferite de Facility Distrib pentru ca dozarea sa fie precisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *